Tuborg – J-dag 2014

Kunde:   Carlsberg

Deltagende:   400 nissepiger og -mænd + Resten af Danmark

Location:   Hele Danmark

Koncept:   Tuborg Julebryg bliver lanceret på den traditionsrige J-dag (den første fredag i november). Her besøges værtshuse og diskoteker af nissepiger og nissemænd, der bliver modtaget med stor glæde.

Siden Brandvenue blev grundlagt i 2006, har vi været med til at afvikle J-dag. Traditionen tro fyldes over 50 lastbiler med glade nissepiger og nissemænd, som tager ud til danskerne for at fejre denne begivenhed og gøre opmærksom på at sneen falder. Over 400 værtshuse og diskoteker landet over får hvert år besøg af Tuborg med sang og juleglæde, samtidig med at enkelte diskoteker får arrangeret specielle events. 2014 var ingen undtagelse.

Lastbilerne besøgte tilsammen 424 fyldte værtshuse og diskoteker, hvor der blev uddelt en masse glæde og Tuborg Julebryg. Udover dette havde vi 25 specielle events på diskoteker, hvor J-dag også blev fejret. Tilsammen havde Brandvenue over 175 piger og drenge ude og arbejde denne aften. Aftenen blev afsluttet med et brag af et afterparty for alle deltagende nissepiger og nissemænd.