HVEM ER BRANDVENUE?

Vi har specialiseret os i oplevelsesbaseret markedsføring, som skaber stærke associationer til jeres brand gennem positive oplevelser. Vi udvikler kreative og værdiskabende koncepter, som løfter jeres markedsføring op til et nyt niveau.

Med kernekompetencer i både kreativ konceptudvikling, samt professionel og effektiv afvikling af jeres events, er vi i stand til at løfte alle aspekter fra ide til implementering og afvikling af jeres event.

KERNEVÆRDIER

Troværdighed

Vi si’r hvad vi gør – og gør hvad vi si’r.

Entreprenør Ånd

Vi har drive – og vi handler derefter!

Innovation

Der findes ingen standardløsninger.

Kvalitet

Vi leverer… hver eneste gang.

MISSION

Brandvenue er et oplevelsesbaseret marketing bureau, der skaber kreative, sammenhængende og effektfulde events både inden for og uden for Danmarks grænser.

Missionen er at levere resultater, der altid overgå kundernes forventninger og bidrager til øget salg. Dette opnås ved at tage udgangspunkt i brandets DNA og målgruppens sociale adfærd og på baggrund af dette eksekvere aktiviteter, der skaber nye kommunikationskanaler til forbrugeren.

VISION

Vi vil være Danmarks bedste leverandør – og dermed foretrukne partner – for virksomheder, som ønsker at markedsføre og brande deres brands, holdninger og budskaber via event markedsføring og ”In Our Face” marketing.