COOP – GrillXpress 2017

Kunde:   COOP

Deltagende:  Over 150-200 pax. pr. lokation

Lokation:   Kvickly og SuperBrugsen supermarkeder i hele Danmark

Koncept: GrillXpress er en roadshow-aktivering som vi succesfuldt har kørt for 3. år i træk for COOP, herunder udvalgte SuperBrugsen og Kvickly butikker i hele landet. Vi kører ud med et set-up som vi har udviklet i samarbejde med COOP, og stiller dette op foran butikken, eller på den tilhørende parkeringsplads – herefter kommer butikkens slagter ud og griller samt uddeler smagsprøver på deres kød, pølser og andre delikatesser.

I 2017 besøgte vi i alt 96 butikker på tværs af Jylland, Fyn og Sjælland. Vi besøgte butikkerne fra torsdag til lørdag (nogle gange søndag) i perioden maj til august 2017.
Til disse arrangementer kommer der i gennemsnit omkring 150 til 200 besøgende pr. butik – hvilket er med til at øge opmærksomheden omkring deres produkter for potentielle nye kunder, samt fungere som kundepleje for deres eksisterende loyale kunder.

Gennem de seneste år er GrillXpressen blevet et stærkt brand i sig selv og har vundet stor popularitet hos slutbrugerne af COOP’s butikker. Dette er derfor ét af vores projekter som vi er mest stolte af.