GTR

Home » GTR

HVAD ER GLOBAL TRAVEL RETAIL?

Brandvenue Global Travel Retail er et team af motiverede og professionelle medarbejdere, der yder deres ypperste for at sikre at jeres kampagner på Duty Free & Travel Retail markedet lever op til jeres forventninger – og gerne overstiger dem. Om I har brug for kortvarige kampagner eller længerevarende ”Sales Specialists”, så kan vi garantere at I kan finde præcist det I har behov for hos Brandvenue Global Travel Retail.

Idag håndterer vi fuldtids ”sales specialists” i mere end 25 lande i både Syd Amerika, Europa, Mellemøsten & Afrika.

Alle vores ”Sales specialists” og promotorer er trænede, testede og evaluerede inden de starter på deres arbejde med de forskellige brands. De bliver derudover også testet og evalueret løbende for at sikre en høj standard af kvalitet. For at sikre at alle er fuldt opdateret på kampagner og produkter er alle ”sales specialist” udstyret med en Ipad, hvorpå de kan informere om Out-of-stock problemer, prisændringer, observationer, ændringer i kundestrøm osv. Det betyder, at Account Manageren og dermed Brand Owner hele tiden er opdateret og dermed får en konkurrence fordel.

HVEM ER BRANDVENUE?

Efter at have startet og kørt ”Promoters ApS” i 2000, startede Mark Corke Branvenue ApS i 2006.

Brandvenue har eksekveret promotions for store kunder som Carlsberg, Coca-Cola, L’Oréal, British Amercian Tobacco, Hans Just og mange flere. Disse promotions er blevet udført på forskellige lokationer, så som Duty Free Shops verden rundt samt Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Scanlines færgerne og Color Line færgerne.
Vores engagement og viden er grundsten i vores arbejde og er en af årsagerne til vi har dannet et stærkt samarbejde mellem f eks. Carlsberg, som nu har varet i 11 år, med engagement i det meste af Europa.